mdm - 35 JAAR BALANS IN KWALITEIT!

kalk

Aangekalkte douchekop

Ontkalken met azijn of speciaal daarvoor samengesteld product. De douchekop laten weken in dit goedje en vervolgens water laten uitlopen.


Verstopte wastafel

De afvoer onderaan losdraaien en vuil verwijderen. Voor onderhoud van afvoeren van wastafles, baden,… is het belangrijk dat u na elke wasbeurt het rooster vrij maakt van haar en onreinheden.


Toilet

Houd uw toilet altijd proper, probeer zeker wekelijks uw toilet grondig te reinigen, dit kan met producten die daar speciaal voor geschikt zijn. Wanneer u dit blijft uitstellen blijft de kalk in uw toilet zich ophopen en kan dit zelfs tot onherstelbare schade leiden.


Mazouttank

Controleer (vooral tijdens de winter) of het mazoutpeil niet op nul staat. Wanneer dit bijna het geval is, verwittig zo snel mogelijk een mazoutleverancier.


Waterleiding

Wees er zeker van dat uw waterleidingen in uw huis voldoende geïsoleerd zijn, in de wintermaanden is het immers mogelijk dat door gebrek aan isolatie buizen springen.


Dakgoten

Na de winter is het aan te raden het dak eens een goede schoonmaakbeurt te geven, het is meestal al goed om de dakgoten uit te spuiten met een hogedruk-reiniger.